Wie we zijn

Avec da Vinci een jong en dynamisch (bouw-)projectmanagementbureau, met een frisse, creatieve en vernieuwende kijk op projectmanagement.

Vanuit de jarenlange ervaring op het gebied van projectontwikkeling, projectmanagement en de snel veranderende markt vonden beide oprichters Ing. A.A.N.G. (Arnaud) van Eck 1964 en Ir. H.J. (Henk) van Veen 1962 de tijd rijp om hun expertise te bundelen en gezamenlijk ten dienste te stellen voor hun opdrachtgevers.
Samen met de inmiddels opgebouwde specialisatie op het gebied van onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed is vanuit het effectief projecten leiden en commercieel vastgoeddenken, een gezamenlijke meerwaarde ontstaan die voor iedere opdrachtgever interessant kan zijn. Door de mogelijkheid om projecten te benaderen vanuit de verschillende invalshoeken en een pragmatische en transparante werkwijze wordt middels de fasegewijze aanpak en integrale benadering voor de opdrachtgevers een aanzienlijk meerwaarde gecreëerd. Door de bundeling van de cv’s ontstaat een imposante lijst aan projecten van verschillende aard en omvang waaruit de uitgebreide expertise blijkt.

Naast de grote expertise vormt ook het grote verantwoordelijkheidsgevoel van het personeel, het pragmatisme, de flexibiliteit en de dynamiek van een kleiner bureau een grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers.
Het gevoel dat de klant nog koning is, gebundeld met de wetenschap dat het project in vertrouwde en deskundige handen is vormt samen met het plezier voor het realiseren van projecten de basis van de onderneming. Het beheersen van projectrisico’s in combinatie met het creëren en benutten van kansen zien wij als onze uitdaging.

Zowel gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen, maar ook beleggers, projectontwikkelaars en particulieren instellingen hebben inmiddels de hierboven genoemde meerwaarde ontdekt en hun projecten toevertrouwd aan Avec da Vinci.
Daarnaast schakelen ook grote ingenieursbureaus steeds vaker Avec da Vinci in om samen met hun eigen technische expertise de projecten te managen.
Tot onze gerespecteerde relaties mogen o.m. worden gerekend:

Rijkswaterstaat, Rijksgebouwendienst, Provincie Zeeland, Regiopolitie Midden en westbrabant OVG projectontwikkeling, Prorail, NS Vastgoed en Royal Haskoning.
Ook de gemeenten: Albrandswaard, Zevenhuizen, Oisterwijk, Lansingerland, Dordrecht, en Barendrecht hebben inmiddels evenals een aantal woningbouwverenigingen aan aantal projecten toevertrouwd aan Avec da Vinci projectmanagement.

  • Recente projecten